Madderom Sports & Personal Training

Madderom Sports is een tijd gesloten geweest wegens ziekte, inmiddels ben ik weer herstellende. Vanaf februari zal Madderom Sports daarom (gedeeltelijk) weer open zijn.

Openingstijden februari:
Maandag van 09.00-10.30 uur en 18.00-20.30 uur
Woensdag van 09.00-10.30 uur en 18.00-20.30 uur
Vrijdag van 09.00 - 10.30 uur
Zaterdag van 08.00 - 10.30 uur

We hebben een aantal speciale acties lopen, kijk hiervoor op de actiepagina.

NIEUW: QB LIPO II !

DE QB LIPO II is gearriveerd bij Madderom Sprts in Elst en klaar voor gebruik! Veel centimeters in omvang en kilo's verliezen door ontspannen te liggen. Zonder inspanning toch verbluffend resultaat behalen! Voor slechts € 50,- kunt u een proefbehandeling volgen waar direct resultaat zichtbaar is! Meer informatie over de QB Lipo II is te vinden onder het kopje 'QB Lipo II'.


Personal Training krijgt een steeds grotere rol in onze maatschappij. De toenemende ongezonde leefstijlen zorgen voor steeds meer fysieke en mentale klachten. Madderom Sports & Personal Training in Elst biedt u met Personal Training, Hypoxi Training, het Prodimed dieet, Bootcamp en Kickboksen de mogelijkheden om een einde te maken aan deze ongezonde leefstijl en weer in topconditie te komen of om gewoon topfit te blijven!
 

Waarom is sporten zo belangrijk?
Wat veel mensen niet weten is dat sporten verslavend is en positief werkt op je gesteldheid. Tijdens het sporten komen  namelijk stofjes in de hersenen vrij (endorfine, adrenaline, serotonine, testosteron) die een gevoel van euforie meegeven. Hiernaast heeft sporten de volgende voordelen:

- je wordt fitter                                    - meer zelfvertrouwen
- het ontspant                                     - meer energie gedurende de dag
- bevordert sociaal contact                   - betere nachtrust
- je ziet er beter uit                              - meer doorzettingsvermogen
- betere hersenwerking                        - en nog veel meer!!
 

Waarom Personal Training?
Bij veel mensen schiet kennis te kort. Zij weten niet precies hoe de zaken aan te pakken. Bij Personal Training van Madderom Sports gaat alle aandacht naar het individu. Met professionele begeleiding, aangepaste trainingsschema’s en voedingsschema’s ,de juiste methodieken en een overdosis aan motivatie en inspiratie worden de gestelde doelen binnen no-time gehaald.  Kortom, waar anderen stil blijven staan, zorgt Personal Training ervoor dat u wel resultaat blijft boeken!
 

Waarom Madderom Sports?
Madderom Sports in Elst bevat de professionaliteit en deskundigheid om u zo snel mogelijk naar uw doel te leiden. Met een aanbod van Personal Training, Hypoxi Training, Prodimed dieet, Bootcamp en Kickboksen bieden wij mensen meerdere opties hiervoor. Tijdens onze trainingen staat resultaat voorop. Een belangrijke tweede plaats wordt ingevuld door PLEZIER! Wij stellen ons daarom op als ‘Entertrainers’. Plezier bij het sporten verhoogt het resultaat en de motivatie. Wij willen het beste uit u naar boven halen!

 

Bent u geïnteresseerd?

Meld u dan nu vrijblijvend aan voor een informatiegesprek!

Kijk gerust rond op de site voor meer informatie over ons complete aanbod.

 

 Volg ons :